Toate răspunsurile la provocările din viața ta sunt, au fost și vor fi întotdeauna doar în INTERIORUL tău

Rolul tău este să afli aceste răspunsuri și să le aplici chiar acum in viața ta!

 • Oare câți dintre noi se pun pe primul loc în viața lor

  si își cunosc cu adevărat si in profunzime propriile emoții dar si talente, abilitați, calități, vise?

 • Cine si-a aflat menirea si o urmează

  Fac ceea ce le place, cu cine le place, isi stabilesc si isi urmaresc propria lor agenda si nu a altora?

 • Cine are vise neîmplinite

  sau lucruri la care visează si la care considera ca nu poate ajunge, cel putin nu acum, nu in situația asta si tot amâna?

 • Cine ar vrea sa facă ceva diferit

  dar simte ca ceva il/o blochează, ca nu e momentul/locul, nu sunt resurse, ca nu e pentru el/ea, ca nu merita …. si multe alte limitări personale, care opresc evolutia?

Dacă esti parinte, tot ceea tu simți si faci in viața ta, dai mai departe, fără sa vrei cu intenție, esti zi de zi un exemplu personal pentru copilul tău, familia ta, colegii tai, prietenii tai, comunitatea ta … si lista poate continua! Dacă nu ești părinte, exemplul tău poate fi urmat de cei din mediul în care tu locuiești, îți desfășori activitatea și îi influențtezi prin atitudinea ta fie că îți dai seama sau nu. Exemplul personal contează! Este moștenirea pe care tu o lași în lume, amprenta ta personală.

Din dorința de a sprijini persoanele care vor să se cunoască mai bine la un nivel mai profund, să se regăsească in varianta lor cea mai bună, să se simtă bine, sa comunice mai bine cu propriul sine și cu oricine depășind toate blocajele/obstacolele si limitările din sufletul și mintea lor, am creat un program online “10 Trepte spre transformarea ta in cea mai buna variantă”, care te va ajuta să te auto-evaluezi si să faci acei pași siguri spre potențialul tău nelimitat. 

Poti achiziționa acum programul online de aproximativ 20 de ore de curs la prețul de pre-lansare, pe care le poți accesa pe rând, câte o treaptă/o dată săptămână.

3 pași mici dar siguri:

 1. Vizionezi (sesiunea online de 90-120 min)
 2. Imi scrii concluziile și întrebările tale (pe whatsapp sau e-mail/formularul de contact)
 3. Eu iti ofer ghidare maxim 10 minute/săptămână (un mesaj personalizat pe whatsapp/e-mail/telefonic)

Odată cu achitarea acestui program online, primesti din partea mea CADOU doua sesiuni DEMO de 30 minute pentru DIRECȚIE si CLARITATE pe o tema de interes din viața ta personală/profesională.

 • 1 sesiune la începutul programului pentru DIRECȚIE

 • 1 sesiune la finalul programului pentru CLARITATE cu privire la următorii pași in procesul tău Unic de Transformare.

Ai șansa sa lucrezi cu mine 1 la 1 intr-un alt mod, o pentru aproximativ 2 luni jumatate, care știu că este un proces ce te va responsabiliza să aduci o schimbare benefică in viața ta chiar acum si sa mergi cu dedicare si curaj inainte pe Calea ta Unică de Transformare.

E simplu! 

Tu vizionezi sesiunea, iți notezi ce simți că este valabil pentru tine și îmi scrii un mesaj/săptămană cu întrebările și conștientizările tale.

Eu iți ofer feedback printr-un mesaj scris/vocal săptămânal personalizat doar pentru nevoia ta specifică.

In 10 săptămâni, dacă faci doar această acțiune, vei fi departe pe Direcția ta, cu Claritate și Consecvență, urmându-ți visele! 

Schimbările în bine pot sa apară chiar și după prima sesiune în funcție de acțiunile tale ulterioare, depinde doar de tine! 

Cine spune DA acum pentru viața sa?

Ma inscriu !

Testimoniale

Am urmat tot programul cele 10 trepte spre transformare și am realizat că am trecut prin fiecare în parte, iar faptul că Alina le-a prezentat cu drag pentru noi am înțeles și de ce a fost nevoie sa simt fiecare etapă, iar transformarea vine doar dacă ești consecvent in aplicarea pașilor necesari acestui proces. Alături de Alina am înțeles și care sunt acești pași și îi mulțumesc pentru acest program minunat și nu numai!

Daniela Burcea

Am parcurs programul online”10 trepte spre transformarea ta in cea mai buna persoana” și am găsit in curs o persoana dedicată profesional, un Coach autentic care a pus la dispoziția noastră a cursanților toată cunoașterea sa pentru a învață cum putem sa facem “transformarea”, Multumesc Alina Neagu pentru susținerea ta necondiționată , Multumesc omului care ești și Multumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine pe toată perioada programului și nu numai, fii binecuvantata in toate zilele vieții tale, ești un OM minunat. Multumesc mult, respect și recunostinta

Marina Dragomir