Ce este coaching-ul individual ?

Ce este un coach? Este o persoană care oferă sprijin si îndrumăre   pentru a ajuta persoanele să-și atingă obiectivele personale și profesionale si ajuta la îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții .
 
Coach-ul nu iti va oferi sfaturi dar el va fi acolo sa te sustina in a obtine mentalitatea necesara pentru a depasi obstacolele si pentru a vedea oportunitatile din calatoria ta.
Plan Mental

Un coach este un antrenor de viață care te sprijina in cele 5 arii ale dezvoltarii personale

Plan Social
Present your content in an attractive Circle layout item 2. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Plan Spiritual
Present your content in an attractive Circle layout item 3. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
IPlan Emotional
Present your content in an attractive Circle layout item 4. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Plan Fizic
Present your content in an attractive Circle layout item 5. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
 

Dupa ce ai identificat unde doresti sa ai o schimbare sau imbunatatire , lucrul cu un coach / mentor te ajuta sa faci un plan si sa iti structurezi ideile care au drept scop dezvoltarea.

Coaching-ul este un parteneriat de cel putin doua persoane, care merg impreuna in calatoria personala a clientului. Scopul calatoriei este urmarea viziunii si atingerea obiectivelor clientului. Coach-ul este alaturi de client in aceasta calatorie oferind ghidajul necesar fiecarui pas din calatoria clientului prin intrebarile potrivite, pentru a-i facilita clientului constientizarile necesare.

 
 
 

Tu nu asculti de ceilalti dar sigur asculti de tine!

Atunci cand vocile tale interioare sunt prea multe si nu stii ce sa alegi, in sesiunile de Coaching esti fata in fata cu oglinda ta si poti obtine raspunsurile de care ai nevoie: Directia, Claritatea si Consecventa.

Cine stabileste agenda intalnirii de Coaching? Chiar tu, clientul. Tu ai anumite dorinte, vise, provocari, dificultati si iti doresti o solutie pentru preocuparile tale.
Eu, Coach-ul, te ghidez pas cu pas prin intrebari de explorare pentru a-ti obtine singur(a) raspunsurile. Solutiile sunt doar ale tale!

Ce se intampla intr-o sesiune de Coaching? Puterea intrebarilor si ghidajul Coach-ului acceseaza nivelurile subconstientului tau exact pentru tema de discutie pe care tu ai stabilit-o.

Metoda DCC (Directie, Claritate, Consecventa) impreuna cu Coach-ul tau te vor ghida spre actiunile si rezultatele dorite, daca vei fi implicat in acest proces de durata.

Asa cum un Coach in sport este alaturi de sportiv pentru a-l conduce catre niveluri din ce in ce mai ridicate de performanta si rezultate de exceptie, la fel si mintea umana se antreneaza in timp (minim 3 sau 6 luni) pentru a incepe sa obtii acele rezultate dorite de tine.

Transforma-ti viata

ELEVARE PERSONALA

• Stapanirea emotiilor: iei decizii clare, raspunzi cu bunatate si cresti reteaua de persoane de sprijin
• Inveti tehnici pentru comportament pasnic si proactiv in fata conflictului.
• Dobandesti capacitatea de a raspunde cu succes persoanelor dificile si circumstantelor dificile.
• Gestionati cu succes emotiile debilitante care inhiba creativitatea, motivatia si productivitatea.
• Depasesti adversitatea si provocarile de zi cu zi 
• Construiesti o baza pentru bunastarea personala si profesionala.

CRESTERE

• Inveti sa identifici si sa inlaturi blocajele in calea succesului si fericirii
• Accelerezi pentru a-ti atinge cele mai mari obiective.
• Identifici pasiunile si scopurile cu mai multa claritate.
• Inveti sa spui „Da” vietii. Stergi experienta fricii care iti sta in cale.
• Transformi inertia: creezi schimbari dramatice intr-o clipa.

SPRIJIN

• Te simti sprijinit in timp ce elimini blocajele din zonele in care te simti frustrat.
• Experimentezi o recunoastere si apreciere profunda.
• Descoperi cat de bine poti triumfa in cele mai dificile situatii.
• Gasesti bucurie in ceea ce esti si ceea ce faci.

Testimoniale video

Testimonial scris

Dupa sesiunile de Coaching cu tine ma simt mult mai increzatoare, simt ca am lucrat, mai mult de jumatate din sesiuni au fost intensive si reuseam sa ajung la acea dispozitie in care chiar lucram cu mine.

Ma bucur ca am avut sustinere si consecventa. Chiar m-ai impins de la spate si chiar de asta aveam nevoie.

Am muncit mult si chiar ma ajuta sa merg mai departe cu procesul de Coaching, in care ma astept sa mai am noi platforme de descoperit.

Acum stiu ce vreau sa fac si unde sa ajung dar sunt multe la care vreau inca sa lucrez.

Inainte de a face Coaching, nu imi dadeam voie sa imi folosesc adevaratul potential, sa imi exersez calitatile si abilitatile.

Sesiunile nu au fost usoare pentru ca m-am vazut nevoita sa ma gandesc, sa exersez si sa pun in aplicare.

Simt ca sunt unde trebuie si ca ma ghidez bine acum. Stiu sa imi exprim visele si sa mi le setez si mi-am crescut imult ncrederea in mine si stima de sine. Multumesc.

Claudia Ulici

Doresc sa ma inscriu !

    Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.
    Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
    Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate in afara celor precizate pe site, ne puteți contacta la datele indicate anterior.