De la Conflict la Comunicare Eficientă

- Rezultate și Performanță prin Relaționare -

Îți simți adesea cuvintele ignorate sau neînțelese?

Cauți soluții pentru a gestiona conversațiile tensionate?

Vrei să îți îmbunătățești calitatea relațiilor personale și profesionale?

Află atât răspunsurile și soluțiile la aceste întrebări, cât și multe alte informații despre dezvoltarea abilităților de comunicare, participând la cursul de 9 săptămâni
„De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ – Rezultate și Performanță prin Relaționare”.

Alina Paraschiv – Business Coach & Trainer

Te așteptăm cu entuziasm alături de noi în această călătorie spre o comunicare și relaționare mai bună!

Alina Neagu – Transformational Trainer & Coach

Comunicarea eficientă este cheia

care te apropie de varianta ta cea mai bună, de potențialul tău nelimitat și de succesul pe care îl dorești în viața ta. Poate fi chiar calea către sensul sau semnificația pe care o cauți în prezent în viața ta.

Ești pregătit(ă) să începi o călătorie către o comunicare profundă, autentică și eficientă?

Participând la aceste 9 sesiuni online ajungi să:

Ce spun participanții acestor workshop-uri:

Participând la workshop-urile facilitate de Alina Paraschiv, am aflat foarte multe lucruri pe care nu le știam. M-am văzut pe mine așa cum sunt, am înțeles de unde vin anumite neînțelegeri și unde mă situez în acest moment. Am înțeles încă o dată că, ce avem de vindecat, trebuie vindecat, ca să avem relații sănătoase cu cei din exteriorul nostru.

Lucia

Am învățat o grămadă de lucruri participând la workshop-urile facilitate de Alina Paraschiv.
Au fost și momente de cunoaștere intrinsecă, atunci când am mai descoperit lucruri noi despre mine și m-ai făcut să nu mă simt confortabil, ci să fiu vulnerabilă, ceea ce înseamnă momente de creștere, așa că, ÎȚI MULȚUMESC!

Carina​

Am ales să particip la sesiunile despre Comunicare facilitate de Alina Neagu, împinsă de curiozitate. Deși sesiunile s-au ținut online, energia de grup a fost fantastică de fiecare dată, ceea ce m-a făcut să simt un mediu de siguranță și creștere. Astfel am putut fi eu însămi, împărtășind tuturor participanților din experiențe, planuri și perspective. M-am exprimat liber datorită mediului prietenos și deschis, unde am primit sprijin și ghidare spre autodescoperire, ascultare activă și evoluție. Partea frumoasă este că am învățat inclusiv din experiențele și perspectivele celorlalți participanți.

Florentina

Am urmat alături de Alina Neagu cursul de Comunicare, iar la începutul programului mi-am setat intenția clară ca până la 1 iunie 2022 să beneficiez de o mărire salarială.
Pe parcursul sesiunilor am ascultat cu atenție tot, am pus în aplicare ceea ce am învățat și ceea ce aveam nevoie, astfel încât în luna mai 2022 mi-am atins obiectivul și am primit creșterea de salariu (mai devreme decât îmi setasem și decât îmi imaginam).
Am participat cu încredere la fiecare program alături de Alina și de alte femei minunate și pot spune că a meritat fiecare bănuț. Îți mulțumesc din suflet Alina pentru tot!

Andreea

Pentru a avea succes în orice aspect al vieții, ai nevoie să lucrezi împreună cu alții, să comunici eficient și să știi să stabilești și să dezvolți relații.

Noi, Alina Paraschiv și Alina Neagu, suntem aici pentru a te ghida pe acest drum și pentru a te susține să descoperi propriile tehnici și resurse ce te ajută să comunici mai bine.

Structura completă a cursului:

Detalii ale cursului:

„Cuvintele au putere, iar puterea lor crește sau scade în funcție de calitatea comunicării tale." 

Eric Butterworth

*oferta este valabilă pentru plățile efectuate până la finalul zilei de 4 decembrie 2023

wow!!!… Doar 900 lei toate cele 9 workshop-uri + cele 5 BONUSURI: 

Structura completă a cursului:

BONUSURI:

*valoare totală bonusuri: 1.068 lei

Te așteptăm cu bucurie și entuziasm să începem această călătorie împreună și să te ghidăm spre atingerea potențialului maxim prin comunicare eficientă și relaționare mai bună.

Alina Paraschiv

  • coach, trainer, speaker și consultant comportamental DISC cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu oamenii, dezvoltarea și coordonarea de echipe.
  • absolventă a Facultății de Psihologie, lucrez cu pasiune și dedicare pentru a susține oamenii să se cunoască mai bine, să-și descopere puterea interioară și să trăiască în armonie.
  • viziunea mea este să contribui la crearea unui mediu în care iubirea, acceptarea, înțelegerea, încrederea, comunicarea deschisă și colaborarea să fie fundamentul relațiilor noastre.

Alina Neagu

  • coach, trainer, speaker independent, certificat Maxwell Leadership cu o experiență de peste 23 ani în lucrul cu oamenii, în diverse funcții în companii (multi)naționale.
  • ghid de explorare interioară, îmi doresc ca toți oamenii să reflecte în exterior varianta lor cea mai bună din interior, din sufletul lor, din ceea ce ei sunt și să își trăiască menirea lor pe pământ.
  • viziunea mea este de a vedea o lume transformată în bine prin puterea iubirii, a energiei pozitive și a compasiunii.

De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTA

- Rezultate si Performanta prin Relationare - 

INSCRIE-TE!

Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.

Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate in afara celor precizate pe site, ne puteți contacta la datele indicate anterior.