Poate în prezent te gândești cum să:

este momentul potrivit să îți spui DA ție

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre aceste întrebări , rezerva-ti locul la cele 4 workshop-uri

Noi, Alina Paraschiv și Alina Neagu îți suntem alături pentru a te ghida într-o experiență transformatoare prin comunicare.

De aceea îți oferim CADOU accesul la cele 4 workshop-uri din programul De la Conflict la Comunicare Eficientă”.

Comunicarea eficientă este cheia

care te apropie de varianta ta cea mai bună, de potențialul tău nelimitat și de succesul pe care îl dorești în viața ta. Poate fi chiar calea către sensul sau semnificația pe care o cauți în prezent în viața ta.

Ești pregătit(ă) să începi o călătorie către o comunicare profundă, autentică și eficientă?

Participând la aceste 4 sesiuni ajungi să:

Pentru a avea succes în orice aspect al vieții, ai nevoie să lucrezi împreună cu alții, să comunici eficient, să știi să inițiezi și să dezvolți relații cu ceilalți.

Noi, Alina Paraschiv și Alina Neagu, suntem aici pentru a te ghida pe acest drum și pentru a te susține să descoperi propriile tehnici și resurse ce te ajută să comunici mai bine.

Cursul are loc săptămânal, în fiecare zi de luni, începând cu 20 noiembrie 2023, și se desfășoară pe platforma Zoom.

Pentru a-ți rezerva locul și a obține mai multe detalii, te rugăm să completezi formularul de înscriere.

Ma inscriu !

Te așteptăm cu nerăbdare să construiești fundația pentru o comunicare autentică și eficientă:

Alina Paraschiv

  • coach, trainer, speaker și consultant comportamental DISC cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu oamenii, dezvoltarea și coordonarea de echipe.
  • absolventă a Facultății de Psihologie, lucrez cu pasiune și dedicare pentru a susține oamenii să se cunoască mai bine, să-și descopere puterea interioară și să trăiască în armonie.
  • viziunea mea este să contribui la crearea unui mediu în care iubirea, acceptarea, înțelegerea, încrederea, comunicarea deschisă și colaborarea să fie fundamentul relațiilor noastre.

Alina Neagu

  • coach, trainer, speaker independent, certificat Maxwell Leadership cu o experiență de peste 23 ani în lucrul cu oamenii, în diverse funcții în companii (multi)naționale.
  • ghid de explorare interioară, îmi doresc ca toți oamenii să reflecte în exterior varianta lor cea mai bună din interior, din sufletul lor, din ceea ce ei sunt și să își trăiască menirea lor pe pământ.
  • viziunea mea este de a vedea o lume transformată în bine prin puterea iubirii, a energiei pozitive și a compasiunii.

Ce spun participanții acestor workshop-uri:

Participând la workshop-urile facilitate de Alina Paraschiv, am aflat foarte multe lucruri pe care nu le știam. M-am văzut pe mine așa cum sunt, am înțeles de unde vin anumite neînțelegeri și unde mă situez în acest moment. Am înțeles încă o dată că, ce avem de vindecat, trebuie vindecat, ca să avem relații sănătoase cu cei din exteriorul nostru.

Lucia

Am învățat o grămadă de lucruri participând la workshop-urile facilitate de Alina Paraschiv.
Au fost și momente de cunoaștere intrinsecă, atunci când am mai descoperit lucruri noi despre mine și m-ai făcut să nu mă simt confortabil, ci să fiu vulnerabilă, ceea ce înseamnă momente de creștere, așa că, ÎȚI MULȚUMESC!

Carina​

Am ales să particip la sesiunile despre Comunicare facilitate de Alina Neagu, împinsă de curiozitate. Deși sesiunile s-au ținut online, energia de grup a fost fantastică de fiecare dată, ceea ce m-a făcut să simt un mediu de siguranță și creștere. Astfel am putut fi eu însămi, împărtășind tuturor participanților din experiențe, planuri și perspective. M-am exprimat liber datorită mediului prietenos și deschis, unde am primit sprijin și ghidare spre autodescoperire, ascultare activă și evoluție. Partea frumoasă este că am învățat inclusiv din experiențele și perspectivele celorlalți participanți.

Florentina

Am urmat alături de Alina Neagu cursul de Comunicare, iar la începutul programului mi-am setat intenția clară ca până la 1 iunie 2022 să beneficiez de o mărire salarială.
Pe parcursul sesiunilor am ascultat cu atenție tot, am pus în aplicare ceea ce am învățat și ceea ce aveam nevoie, astfel încât în luna mai 2022 mi-am atins obiectivul și am primit creșterea de salariu (mai devreme decât îmi setasem și decât îmi imaginam).
Am participat cu încredere la fiecare program alături de Alina și de alte femei minunate și pot spune că a meritat fiecare bănuț. Îți mulțumesc din suflet Alina pentru tot!

Andreea

Te invităm să te alături nouă și să devii parte a acestei călătorii către o comunicare eficientă și relații mai bune.

Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.

Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate in afara celor precizate pe site, ne puteți contacta la datele indicate anterior.