Provocarea de 7 zile - 10 minute/zi doar pentru tine!

Ce este o provocare?
 
In primul rand, poate fi un nou inceput acum pentru tine, de redescoperire a interiorului tau, de a afla cine esti tu, care este menirea ta aici pe Pamant, care este sensul vietii tale. Daca deja le cunosti, poate fi sansa ta sa le activezi acum in viata ta si sa lucrezi constant la tine, cu sustinerea unui grup select de oameni care impartasesc dorinte, valori si actiuni similare, prin ghidajul unui lider in dezvoltare personala.
 
Cui ii este dedicata provocarea?
Persoane care isi doresc o schimbare in viata lor, care vor sa inceapa o calatorie ghidata spre interiorul lor, de descoperire a sinelui superior si sensului vietii lor pe Pamant, in cadrul unui grup select de transformare.

 

Scopul povocarii este O viata cu mai mult sens, o energie mai buna, o varianta a ta schimbata in bine.

 
Care sunt riscurile si pericolele?
Sa iti schimbi complet viata, perspectivele tale de pana acum asupra vietii si sa devii un NOU TU, o NOUA TU.
 
Cat costa?
Deocamdata, te costa timpul tau pretios pe care sa ti-l acorzi numai tie, in plus te costa dorinta de schimbare, implicare si consecventa. Ulterior, te va costa poate banii de buzunar pe care in prezent ii cheltuiesti pe lucruri mai putin folositoare, schimbarea prioritatilor si dedicarea intregii vieti numai tie si scopului tau suprem, misiunii tale personale pe acest pamant.
 
Care vor fi recompensele?
Cred ca nu te asteptai probabil sa iti spun asta, insa numai Dumnezeu stie si numai El te poate rasplati cu adevarat pentru eforturile tale, insa tu ai primit de la Divinitate liberul arbitru, deci poti alege singur ce rezultate o sa ai. 
Porneste acum cu recompensele in minte! Ce iti doresti tu la finalul acestei provocari? Cine vrei sa FII?

Ce vom face in aceste 7 zile?

Care va fi programul Provocarii
ZIUA 1 – STAI TU CU TINE
ZIUA 2 – OFERA UN CADOU
ZIUA 3 – JURNALUL / AGENDA
ZIUA 4 – O FAPTA BUNA
ZIUA 5  – IERTAREA
ZIUA 6  – ENERGIE
ZIUA 7 – FAMILIE
Cum se va desfasura Provocarea?
Vei primi zilnic activitatile pe baza acestor teme prin email (daca te inscrii prin completarea formularului de pe acest site) sau poti urmari activitatile zilnice si in grupul meu de pe Facebook “Inspiratia sufletului alinat de tine”.
Te invit si in grupul meu de pe Facebook “Inspiratia sufletului spre transformare”,unde vei putea urmari si sesiunile Live luni seara incepand cu ora 19:00. 
Daca vrei sa fii mai aproape de comunitatea Grup de Transformare, programeaza o sesiune demo AICI.
 
Care sunt oportunitatile pentru mine?
Aceasta este o oportunitate care apare numai o data in viata! De ce? pentru ca ACUM este momentul tau de Transformare si nu esti singur(a). Vei avea sustinerea mea si a Grupului de Transformare in fiecare zi, de acum inainte. Alegerea este doar a ta!
 

Care sunt beneficiile tale?

Beneficiul 1
 
Faci ceva important pentru tine in fiecare zi

Beneficiul 2

Faci parte dintr-un grup de oameni care iti sustin evolutia

Beneficiul 3

Incepi / continui sutinut actiunile tale pentru a instala obiceiuri noi si benefice in viata ta zi de zi

Beneficiul 4

Cunosti oameni noi, care iti pot aduce noi oportunitati

Beneficiul 5

Ai ocazia sa poti darui din ceea ce tu esti si vei deveni

Spun DA transformarii mele acum! Ma inscriu in Provocare!

    Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.
    Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
    Pentru orice întrebări legate de politica noastra de confidentialitate in afara celor precizate pe site, ne puteti contacta la datele indicate anterior.