“Rezultatele echipei tale... Suma stilurilor comportamentale”

WORKSHOP Lunch & Learn – COMUNICAREA ÎN ECHIPĂ

Cui se adresează?

Care sunt beneficiile tale?

Ce rezultate poți obține?

Pentru a avea succes în orice aspect al vieții, ai nevoie să lucrezi împreună cu alții, să comunici eficient, să știi să inițiezi și să dezvolți relații cu ceilalți.

Noi, Alina Paraschiv și Alina Neagu, suntem aici pentru a te ghida pe acest drum și pentru a te susține să descoperi propriile tehnici și resurse ce te ajută să comunici mai bine.

Care e agenda workshop-ului?

Alina Paraschiv

 • coach, trainer, speaker și consultant comportamental DISC cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu oamenii, dezvoltarea și coordonarea de echipe.
 • absolventă a Facultății de Psihologie, lucrez cu pasiune și dedicare pentru a susține oamenii să se cunoască mai bine, să-și descopere puterea interioară și să trăiască în armonie.
 • viziunea mea este să contribui la crearea unui mediu în care iubirea, acceptarea, înțelegerea, încrederea, comunicarea deschisă și colaborarea să fie fundamentul relațiilor noastre.

Alina Neagu

 • coach, trainer, speaker independent, certificat Maxwell Leadership cu o experiență de peste 23 ani în lucrul cu oamenii, în diverse funcții în companii (multi)naționale.
 • ghid de explorare interioară, îmi doresc ca toți oamenii să reflecte în exterior varianta lor cea mai bună din interior, din sufletul lor, din ceea ce ei sunt și să își trăiască menirea lor pe pământ.
 • viziunea mea este de a vedea o lume transformată în bine prin puterea iubirii, a energiei pozitive și a compasiunii.

Testimoniale

Cuvintele au puterea să inspire, să motiveze și să influențeze oamenii, precum și să creeze emoții și acțiuni pozitive sau negative.

Alături de Alina, în perioada in care am lucrat impreună în programul personalizat de Coaching & Mentorare, am învațat să pot să îmi gestionez corect emoțiile, să fiu un critic obiectiv al propriului “eu“ și să folosesc cu înțelepciune și responsabilitate cuvintele.

Am invățat care sunt diferențele între un șef și un Leader de succes, cum să fiu autentică, să îmi dezvolt abilitățile de comunicare dar și de ascultare, să am o bună stimă de sine , să pot gestiona într-un mod sănătos și constructiv eșecurile și să le transform în oportunități.

Și nu în ultimul rând, am învățat alături de Alina cât de importantă este motivația din interior (cea lăuntrică), că nimic nu este imposibil și că auto-depășirea propriilor limite este cel mai important pas spre evoluție în orice domeniu al vieții, atât în plan personal cât și profesional.

O recomand pe Alina în calitatea ei de Coach transformațional, atât managerilor care doresc să își ridice nivelul de Leadership in organizații, cât și persoanelor care își doresc să evolueze pe plan personal și/sau profesional prin auto-cunoaștere si dezvoltare personală.

Moise Dana

Financial Manager, KiK Romania

Te invităm să te alături nouă și să devii parte a acestei călătorii către o comunicare eficientă și relații mai bune.

Contact

  Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.

  Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
  Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate in afara celor precizate pe site, ne puteți contacta la datele indicate anterior.