Marturisiri ale persoanelor care au ales sa fie ghidate in calatoria lor interioara

Multumesc frumos Alina, ai dat sens vietii si intalnirilor noastre de grup cu energia ta pozitiva, cuvintele pline de inspiratie, care ne-au ghidat spre ganduri si intentii concrete.
Mie mi-a fost benefic faptul ca tu ne-ai ghidat in diferitele etape ale constientizarii transformarii noastre. Adica ne-ai condus printre povesti, citate, jocuri si provocari la o mai buna revelatie a ceea ce suntem acum dar si a telului nostru in viitoarea calatorie a vietii.
Recunosc ca am avut perioade in ultimul timp cand m-am simtit coplesita de griji, indatoriri, termene, iar tu ai fost acolo exact pentru a-mi limpezi gandurile si a intelege ca toate ceste stari doar noi ni le permitem in viata noastra; totul depinde de noi si de gandurile ce le transmitem Universului si ...n-ar fi rau sa nu uitam vreodata ca ne-am nascut pe Pamant pentru a experimenta bucuria si a atinge fericirea. ”

Cristina Maricescu

Bucuresti

Cu ce m-a ajutat Alina Neagu ?
In sesiunile de coaching ,prin intrebari dibace dar simtindu-ma in deplina siguranta, am putut sa imi privesc dificultatile fata in fata si sa ajung la esenta problemelor. Am putut avea increderea de a ma deschide , am simtit intelgere,am primit sfaturi dar si solutii concrete , incurajari si sustinere pentru a-mi depasi anxietatea . Increderea de a lua decizii sanatoase in viata mea si increderea in puterea mea au crescut treptat prin participarea in Provocarea de 7 zile, Mastermind :Da sens vieti" , Mastermind "Comunicare spre Abundenta" si workshop-ul de Valori Personale. Aceste programe creeaza o sinergie ce au contribuit la slefuirea mea ca om si la descoperirea altor fatete ale personalitatii mele.”

Florentina Badulescu

Ploiesti

Aceste 5 sesiuni m-au ajutat chiar foarte mult. Am auzit si vazut oameni noi, de la fiecare in parte am auzit o alta poveste si un scop. Am invatat sa nu te dai batut niciodata si daca e greu, sa mergi mai departe. Indiferent daca ai cazut, ce conteaza e ca te-ai ridicat. Mi-a placut foarte mult mai ales ca ai vorbit tu Alina foarte frumos cu noi, ca te ai exprimat asa de bine si s-a vazut ca iti place si stii ce faci.

Dar cea mai mare multumire e ca ti-ai luat timp pentru noi si timpul este ceva foarte pretios. Multumesc ♡ Eu recomand mai departe fiecaruia sa incerce sa vada cum e, sigur o sa-i placa si o sa invete ceva foarte bun de aici, din acest program de grup.
“Darul pe care il am de la Dumnezeu este potentialul meu. Darul pe care il am pentru Dumnezeu, este ceea ce fac eu cu acest potential.”

Celina M

Germania

Una dintre cele mai frumoase momente din viata mea a fost când ne-am cunoscut.

Cu fiecare interacțiune ma uimești cu dăruirea si bunătatea ta, aratandu-mi ca viata poate fi intr-adevar frumoasa si intarindu-mi speranta ca oamenii se pot schimba in bine.

Stii cand sa imi deschizi ochii fara sa mă rănesti si ma sustii cand toti ceilalti nu o fac. Cand sunt cu tine ma simt in largul meu caci stiu ca pot fi eu insami, fara sa imi ascund defectele. Ba mai mult decat atat, iti sunt recunoscatoare ca imi atragi atentia cand nu vad drumul, nu vad usa pe care urmează sa o deschid, ma ajuti sa privesc mai atent la ce se întâmplă în jurul meu.

Iti mulțumesc ca exiști în viata mea și sper ca prietenia ce s-a creat între noi doua sa dureze o veșnicie.

Ada Dumitrache

Bucuresti

Testimoniale video

"Deoarece un videoclip reușește să exprime mai eficient emoția și trăirea în comparație cu un text."