In viata de zi cu zi facem diverse alegeri insa cate din ele ne sunt folositoare pe termen lung? Iar cand este despre a lua o decizie care imi afecteaza viitorul, care sunt criteriile de care tin cont? 

In adancul sufletului, fiecare dintre noi ne dorim sa avem o viata care conteaza, sa stim ca putem schimba in bine vietile celor din jur si ca vom ajunge in cele din urma sa fim cea mai buna versiune a noastra.

In momentul in care, in mod deliberat, iti folosesti zi de zi resursele pentru a aduce o schimbare pozitiva in vietile celorlalti, incepi sa ai tu insuti o viata care sa conteze. Renunta la apatie si incepe sa faci fapte bune, gandindu-te permanent la valoarea pe care o poti oferi. Semnificatia propriilor actiuni ar trebui sa fie pentru tine cel mai important reper, nu obtinerea cu orice pret a succesului.

Acum ai sansa de a descoperi, printr-o sedinta CADOU cum poti adauga SEMNIFICATIE in viata ta 

Ce te costa?

Aproximativ o ora jumatate din timpul tau 

Unde se tine webinarul?

Pe platforma Zoom. Poti participa de acasa,din parc sau de oriunde doresti. Important este sa ai atentie si disponibilitate!

De tine depinde sa scrii o poveste plina de semnificatie.

Nu te multumi niciodata sa ramai in stadiul in care ai intentii bune, fara sa treci la actiune.

Semnificatia propriilor actiuni ar trebui sa fie pentru tine cel mai important reper, nu obtinerea cu orice pret a succesului.

Testeaza o intalnire CADOU !

Testimoniale

În cadrul Webinarului am descoperit că  MOTIVAȚIA este principală,  ca și un prag, astfel am realizat că începutul bun este foarte important și dă posibilitatea să realizăm planul de transformare și evoluție pozitivă. Iar MOTIVAȚIA mea este să am o familie fericită. 

   Este greu să găsești alte persoane care gândesc la fel ca tine, dar poți să înveți ceva din experiența lor, pentru ca într-un final fiecare merge pe drumul lui. Oricum este important să comunicăm pe tema transformării personale și cu siguranță ieșim în câștig.

   Dar cât am discuta sau câte cărți și studii motivaționale am citi, trebuie într-un final să trecem la acțiune.

   Vreau să închei cu precizarea că este foarte importantă MOTIVAȚIA,  restul vine de la sine. Trebuie să ne dăm încredere în forțele proprii și cu perseverență lucrurile se vor schimba în bine pe drumul din această frumoasă viață.

Dumitru Doru

Suceava

Inscriere Webinar

    Prin completarea prezentului formular imi dau acordul expres ca datele mele personale sa fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.
    Datele sunt colectate si procesate de catre ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., avand CUI 43836469 si fiind inregistrata sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu,
    Website: www.grupdetransformare.ro
    Pentru orice intrebari legate de politica noastra de confidentialitate in afara celor precizate pe site, ne puteti contacta la datele indicate anterior.