Workshop Valori Personale Top & Actiune

Tu iti cunosti valoarea?
Dar valorile personale?
Stii exact cine esti tu?
Traiesti conform valorilor tale personale?

sau

Te simti subestimat(a) de ceilalti?
Te simti mai putin valoros/valoroasa fata de ceilalti?
Valorile tale sunt incalcate (in familie, la job, de catre prieteni…)?
Esti stresat(a) si nu ai incredere in tine?

 

Daca ai raspuns cel putin o data NU la primele 4 intrebari si cel putin o data DA la ultimele 4 intrebari,

Te invit cu inspiratie  sa participi intr-un workshop online intensiv de aproximativ o ora si jumatate, intre orele 19:00 si 20:30.

Ce se va intampla in cadrul workshopului?

  1. constientizam ce inseamna Valorile Personale si ce rol au in viata noastra;
  2. identificam impreuna care sunt Top 5 Valori Personale ale tale;
  3. exploram modalitati de activare in viata ta chiar acum a acestor valori personale.

Te astept sa iti constientizezi valoarea pe care tu o ai, valorile tale personale si sa impartasesti idei/experiente/povesti personale cu membrii grupului.

Care este investitia ta?

Timpul tau pretios (aproximativ o ora si jumatate blocata in agenda doar pentru tine) si 100 lei/sesiune unica/persoana (in cazul in care nu ai participat la alt program de-al meu si ai primit acest workshop CADOU din partea mea).

Dupa inscriere, vei primi detalii despre modalitatea de plata pe e-mail si link-ul de conectare pentru participarea ta la workshop.

Eu cred in Valoarea ta! Ce mai astepti?

Hai sa ne inspiram unii pe altii si sa cunosti oameni care simt si gandesc la fel!

Ma inscriu!

Testimoniale

“Eu m-am înscrs in Worshopul “Valori Personale - Top & Actiune” și în programul “Da sens vieții tale” întâlnind-o pe Alina Neagu din întâmplare pe Facebook mai demult si recent la recomandarea unui prieten drag.

Mi-a dat sens unui anumit fel de a intelege provocările vieții si raspuns la anumite inconveniente, neclaritati în zona dezvoltării personale.

Informatiile bine sedimentate structurate si in acord cu nevoile  participantilor, fac din cele două programe un punct important pe care sa ne sprijinim alaturi de Coach-ul nostru foarte bine pregatit, cu un discurs țintit spre inima oamenilor.

Multumim si multumesc ca te-am descoperit ca o stea calauzitoare. Noapte binecuvântată.”

Elena Branzea

Giurgiu

In primul rand, Workshopul „Valori Personale – Top & Actiune“ organizat de Trainerul nostru Alina Neagu, la care am participat, ne-au permis sa luam parte la cateva activitati relaxante si antrenante, care ne-au ajutat in dezvoltarea inteligentei emotionale, demonstrandu-ne ca aceasta este o cheie a dezvoltarii personale.
Intr-un cadru placut si prietenos, am putut afla metode de descoperire si dezvoltare a personalitatii noastre, cai prin care putem sa ne descoperim sensul si menirea personala, prin discutii libere si jocuri de caz.
In al doilea rand, am ascultat cu interes din experientele impartasite de ceilalti participanti, din care am avut multe de invatat. De pilda, am invatat sa evaluam nevoile altora, ne-am dezvoltat empatia si intelegerea pentru cei din jur si am invatat sa construim relatii mai bune cu oameni intalniti pentru prima data.
Nu in ultimul rand, pe parcursul sesiunii am invatat sa trecem peste temerile de a fi in centrul atentiei, sa depasim  barierele de comunicare, de varsta si preocupari si cel mai important, sa avem mai multa incredere in noi!

Dominic Hurezanu

elev la liceul Nicolae Kretzulescu din Bucuresti

Formular de inscriere

Felicitari! Tocmai incepi drumul catre descoperirea valorilor tale

    Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.
    Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu, Website: https://www.grupdetransformare.ro
    Pentru orice întrebări legate de politica noastra de confidentialitate in afara celor precizate pe site, ne puteti contacta la datele indicate anterior.