Cursuri de dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este o calatorie de introspectie pe care pornesti cand simti ca doresti sa iti dezvolti capacitatile , potentialul, calitatea vietii si realizarea vietii si aspiratiilor. Nu exista o reteta precisa si fixa pentru dezvoltarea personala deoarece fiecare persoana este diferita si are nevoi specifice. 

Uneltele de dezvoltare personala includ Coaching, Mastermind si Training.

Coaching

Coachingul reprezintă „un parteneriat care accelerează ritmul de învățare al clientului, performanța și progresul acestuia pe plan personal și profesional”. Acest proces „îl ajută pe client să renunțe la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce își dorește să devină”.

Un coach este un antrenor de viață. 

Este o persoană care oferă sprijin și îndrumări pentru a ajuta persoanele să-și atingă obiectivele personale și profesionale. Ei îi ajută pe oameni să-și îmbunătățească toate aspectele vieții și îi ajută să-și realizeze potențialul

Click aici pentru a descoperi daca Coaching-ul este potrivit  tie !

Training 

Este asemanator coaching-ului, ar putea fi considerat “coaching de grup” . Training-ul este excelent pentru grupuri de persoane , instruire si transfer de informatii , imbunatatirea competentelor , avand drept focus pe scopurile organizatiei care le doreste. Un training este tinut de o persoana calificata in predarea si instrurea adultilor .

Mastermind

Un mastermind este un grup de indivizi care se sprijină și învață unii de la alții. Intr-un mastermind gasesti un lider excepțional, foarte motivat, care rezolvă probleme împreună, împărtășesc sfaturi și se incurajeaza unii pe alții pentru a obține un succes masiv. 

Descopera aici cele 2 Mastermind-uri : Da Sens Vietii Tale Acum si Comunicare Spre Abundenta!