Despre mine

Sunt Alina Neagu, ghid de transformare personală și îmi doresc ca toți oamenii să reflecte în exterior varianta lor cea mai bună din interior, din sufletul lor, din ceea ce ei sunt și să își trăiască propria menire pe pământ.

Misiunea mea este sa ii susțin pe cei care vor sa își descopere misiunea personală și să dea un nou sens vieții, rolul meu fiind sa ii ghidez pas cu pas pe drumul spre potențialul lor nelimitat.

Cum fac asta? Prin programe online sau offline: Masterminds “Da sens vieții tale acum!”, Workshops “De la Conflict la Comunicare Eficientă”, etc, dar și prin Coaching individual și de grup, trainings, programe personalizate și Retreat-ul dedicat femeilor pe tema “Călătorie inițiatică spre centrul ființei tale” în destinații din țară sau străinătate.

Pentru zona de business organizez Trainings, Workshops, Team-buildings și susțin antreprenorii sau managerii din organizații să iși multiplice rezultatele individuale și de echipă, prin dezvoltarea comunicării și a relațiilor cu clienții interni și externi, prin tehnici și exerciții practice de conectare și relaționare, ținând cont de tipologiile diferite de personalitate ale fiecărei persoane.

Viziunea mea este de a vedea o lume transformată in bine prin puterea iubirii, a energiei pozitive și a compasiunii, valori care mă definesc și pe care le trăiesc.

Metodologia este inspirată de mentorul si autorul internațional John C. Maxwell, însă și din experiența personală de peste 25 ani de lucru în companii naționale sau multi-naționale.

Metoda mea D.C.C. (Direcție/Claritate/Consecvență) te poate susține prin ghidarea mea să urmezi acei pași personali care să te ducă spre propria ta Destinație, pe Calea ta, împlinind Misiunea ta personală pe acest pământ.

Nu uita să te întrebi zilnic “De ce?”

Apariții media

Interviu pentru Antreprenoare.ro  30.07.2021

Live in grupul pe Facebook She is Mom  pe tema Dezvoltare personala – Increderea in sine, impreuna cu Daniela Serban, colega JMT  20.10.2021

Podcast pentru Asociatia YouStars/Mihaela Ianole (membra comunitate She is Mom), pe tema “Copilul – bulgare de aur in mainile noastre” pe 9.11.2021.

Speech  “Impreuna spre urmatorul nivel”, pe tema “Ce provoaca suferinta?” in grupul lui Jeni Ionita-profesor in catedra JMT,  20.11.2021

Podcast Work at Home Moms 16.10.2021

 

 

  Interviu pentru “Predam Stafeta”

Parteneriate

Programul “Da sens vietii tale acum” in parteneriat cu She is Mom
In emisiunea Matinal la A7TV 13.05.2024 despre tema “De la suferință la starea de bine-cum faci trecerea?” (interviul între minutele 7-25)