Despre mine

Sunt Alina Neagu, ghid de explorare interioara si îmi doresc ca toți oamenii sa reflecte in exterior varianta lor cea mai buna din interior, din sufletul lor, din ceea ce ei sunt si sa își trăiască menirea lor pe pământ.

Misiunea mea este sa ii susțin pe cei care vor sa își afle misiunea personală pe acest pământ si sa dea un nou sens vieții, rolul meu fiind sa ii ghidez pas cu pas pe drumul spre împlinirea viselor lor.
Cum fac asta? Prin programe online sau offline: Mastermind “Da sens vieții tale acum!”, “Comunicare spre abundenta”, Coaching individual si de grup, workshops, trainings, programe personalizate si programul Retreat “Călătorie inițiatică spre centrul ființei tale” in destinații din țara sau străinătate.

Viziunea mea este de a vedea o lume transformată in bine prin puterea iubirii, a energiei pozitive si a compasiunii.

Metodologia este inspirata de mentorul si autorul internațional John C. Maxwell si din experiența proprie si personală.
Metoda mea DCC (Direcție/Claritate/Consecventa) te poate susține prin ghidarea mea sa urmezi acei pași personali care sa te ducă spre propria ta Destinatie, pe Calea ta, împlinind Misiunea ta personală pe acest pământ.

Nu uita sa te intrebi “De ce?”

Aparitii media

Interviu pentru Antreprenoare.ro  30.07.2021

Live in grupul pe Facebook She is Mom  pe tema Dezvoltare personala – Increderea in sine, impreuna cu Daniela Serban, colega JMT  20.10.2021

Podcast pentru Asociatia YouStars/Mihaela Ianole (membra comunitate She is Mom), pe tema “Copilul – bulgare de aur in mainile noastre” pe 9.11.2021.

Speech  “Impreuna spre urmatorul nivel”, pe tema “Ce provoaca suferinta?” in grupul lui Jeni Ionita-profesor in catedra JMT,  20.11.2021

Podcast Work at Home Moms 16.10.2021

 

 

  Interviu pentru “Predam Stafeta”

Parteneriate

Programul “Da sens vietii tale acum” in parteneriat cu She is Mom
Live She is Mom “10 pasi pentru a da un nou sens vieții tale chiar acum”