Mesele de transformare sunt intalniri care aduc impreuna persoane dispuse să învețe și să aplice în viață valori pozitive, sa își poata schimba lumea. Mesele de transformare ne ajută să învățăm să ne conducem și să devenim mai buni în interior decât la exterior.

 

Cheia succesului tau ?

Inscrie-te , implica-te si incepe o Masa Rotunda

Pregateste-de de o schimbare de mare impact in viata ta, in care gusti succesul dorit ! Acest pas marunt va face o diferenta majora in viata ta !

 

 

 

Iti doresti sa te dezvolti ?

Alatura-te unei Mese Rotunde de Transformare

 
 

 Iti doresti sa conduci?

Faciliteaza o Masa Rotunda de TransformareCum incep?

Intra  pe www.changeyourworld.com 

  1. Completeaza formularul de inscriere 
  2. Verifica casuta de mail pentru confirmarea adresei de e-mail introduse la inscriere
  3. Raspunde la cele 12 intrebari din Facilitator Training
  4. Alege o zi a saptamanii si o platforma online in care tu si participantii se pot alatura . Acum poti crea o Masa Transformationala!

Nimic nu se intampla daca nu te implici.

Afla pas cu pas cum sa reusesti !

Click AICI pentru a afla CUM

Testimoniale ale participantilor la Masa Transformationala

A fost un curs foarte interesant de autocunoaștere și dezvoltare personală, in care tu Alina Neagu ai fost foarte bine pregătită și ai condus toate discuțiile cu multă delicatețe și inteligența. Ai fost apropiată de noi, ne-ai făcut să ne simțim bine împreună și în largul nostru și în același timp să ne însușim multe lucruri interesante, lucruri de bază valoroase în viața noastră.

Mulțumesc mult pentru oportunitatea de a participa la mesele transformaționale "Schimbă ți lumea".

Valentina Peicea

Bucuresti

Am inteles din povestea adevarata spusa de Geo ca binele nu se poate face cu forta, ca trebuie sa fim foarte atenti ce oferim si cui oferim, pentru a nu ramane cu un gust amar din aceste experiente de ajutorare. Oamenii din jurul nostru sunt foarte diferiti si pot fi greu de inteles, ca mentalitate. Puterea exemplului este foarte importanta, asa cum am observat impreuna si cel mai greu este sa vezi schimbarea din jurul tau sa se intample asa cum simti ca se intampla si in tine.

Luptam in continuare in acest sistem de valori creat/evidentiat de John pentru a aduce plus-valoarea in jurul nostru, atat cat putem noi ca indivizi, unici in felul nostru. Este o adevarata provocare de a face in fiecare zi pasi mici in directia indicata si de John si ma bucur ca informatia din acest curs este atat de bine structurata si usor de urmarit.

Va doresc tuturor succes in orice intreprindeti pentru a va schimba viata si a influenta in bine pe cei din jur. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul este posibil! O noapte linistita!

Cosmin Boca

Bucuresti