MasterMind "Comunicare spre abundenta" 1.0

Mastermindul este un program de 5 saptamani creat pe baza uneia dintre cele mai vandute carti ale lui John Maxwell  “Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii”.

 • Iti doresti sa imbunatatesti relația cu cei din jurul tau (parintii/partenerul de viață/copiii/prietenii/colegii/sefii…)?

 • Iti doresti sa ai succes in tot ceea ce faci?

 • Iti doresti sa afli ce poti face astfel incat cuvintele tale sa conteze?

❗Daca ai raspuns cel putin cu un DA la intrebarile de mai sus, te invit sa spui DA investitiei in tine, care va fi mostenirea pe care tu o lasi lumii.

Prima sesiune din programul MasterMind , oferita CADOU!

Pentru a avea siguranta ca acest program ti se potriveste, dar si pentru a obtine o demonstratie LIVE a puterii lucrului  in grup .

Detaliile se obtin la cerere prin completarea formularului de mai jos.

Comunicarea este solutia pentru

Atragerea abundentei in toate ariile din viata ta

Daca ai raspuns cel putin cu un DA la intrebarile de mai sus, te invit sa spui DA investitiei in tine, care va fi mostenirea pe care tu o lasi lumii.

Testeaza o intalnire demonstrativa CADOU!

Cuprinsul Mastermind-ului

5 sesiuni a cate 2 lectii fiecare

Capitolul 1: Relationarea iti mareste influenta in orice situatie

Capitolul 2: Relationarea se refera in totalitate la ceilalti

Capitolul 3: Relationarea inseamna mai mult decat simple cuvinte

Capitolul 4: Relationarea presupune intotdeauna o doza de energiei

Capitolul 5: Relationarea este mai mult o abilitate decat un talent natural

Capitolul 6: Cei ce relationeaza o fac pe baza lucrurilor comune

Capitolul 7: Cei ce relationeaza mentin simplitatea lucrurilor

Capitolul 8: Cei ce relationeaza creea o experienta placuta pt. toata lumea

Capitolul 9: Cei ce relationeaza ii inspira pe ceilalti

Capitolul 10: Cei care stabilesc relatii pun in practica ceea ce comunica

Pretul  MasterMind-ului “Comunicare spre abundenta” 1.0 este de 490 lei 

Dar cine este John Maxwell?

John Calvin Maxwell (nascut la 20 februarie 1947) este un autor, speaker si pastor american care a scris multe carti, devenind cel mai respectat autor si trainer pe plan mondial in leadership. Titlurile includ Cele 21 de legi ale leadershipului si Cele 21 de calitati indispensabile ale unui lider. Cartile sale s-au vandut in milioane de exemplare, unele fiind incluse pe Lista celor mai bine vandute din  New York Times.

In cartea „Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii”, John impartaseste cele cinci principii si obiceiuri pentru a dezvolta abilitatea esentiala a relationarii, printre care:

○ Identificarea lucrurilor pe care le ai in comun cu ceilalti
○ Mentinerea simplitatii in timpul comunicarii
○ Atragerea interesului celorlalti
○ Inspirarea oamenilor
○ Autenticitatea de care dai dovada in toata relatiile pe care le ai

Alina Neagu coach

Testimoniale

Am ales sa particip la Mastermind-ul de Comuncare spre Abundenta impinsa de curiozitate si  gandindu-ma " hai sa vad despre ce este vorba" ,eu nefiind focusata pe ideea de colaborare si avand mentalitatea de "lup singuratic" insa dorind sa am succes pe plan personal si profesional. Inca de la inceputul sesiunilor, am realizat ca nici un om de succes nu atinge acel succes de unul singur, insa cheia sta in modul de a comunica si a interactiona cu ceilalti.
Desi sesiunile de Mastermind s-au tinut online, energia de grup a fost fantastica de fiecare data , cu participanti care si-au dezvalui secrete si planuri si mai ales unde am putut fi noi insisi si ne-am exprimat liber ,intr-un mediu prietenos si deschis,unde ne-am simtit sprijiniti si ascultati.

Florentina Badulescu

Ploiesti

Am urmat alaturi de Alina Neagu Mastermind-ul “Comunicare spre abundenta”.
La începutul programului mi-am setat intenția ca pana in data de 1 Iunie 2022 sa beneficiez de o marire de salariu. Pe parcursul sesiunilor am ascultat cu atentie tot ce se intampla, am pus în aplicare ceea ce am invatat si am primit creșterea de salariu in luna mai, chiar inainte de termenul setat.
Daca inainte imi gaseam tot felul de motive legate de lipsa banilor, cand am beneficiat de cresterea de salariu mult dorita, am ales ca primul lucru pe care il fac cu suma primita in plus sa fie o investitie doar pentru mine, pentru dezvoltarea si descoperirea mea de sine, asa ca am decis sa achit programul Retreat “Calatorie initiatica spre centrul fiintei tale” din Predeal.
Am participat cu încredere alaturi de Alina si de alte femei minunate si pot spune ca a meritat fiecare banut.
Iti multumesc din suflet Alina pentru tot!

Andreea Daniela Burcea

Bucuresti

✓ Abilitatea de a relationa cu ceilalti poate determina succesul sau esecul in orice aspect al vietii tale.

✓ Orice persoana de succes lucreaza impreuna cu alte persoane, comunica eficient, stie sa stabileasca si sa dezvolte relatii cu ceilalti.

✓ Toată lumea vorbește, insa putini sunt aceia care stiu sa comunice astfel incat ceea ce spun sa conteze pentru ceilalti.

Eu imi doresc sa te sustin pe calea transformarii tale de la persoana care esti acum (indiferent de momentul in care te afli) in persoana care iti doresti sa devii (indiferent ce obiective/vise ai), de aceea iti ofer CADOU participarea la acest MasterClass de comunicare, care iti va dezvalui acele 5 principii si 5 practici pentru o comunicare eficienta, care va atrage abundenta in toate ariile din viata ta.

Inscrie-te pentru mai multe detalii

  Prin completarea prezentului formular îmi dau acordul expres ca datele mele personale să fie procesate pentru a primi informatii si materiale despre programul acesta si/sau alte programe similare prin e-mail/sms/whatsapp/telefonic sau alte cai de comunicare existente.
  Datele sunt colectate și procesate de către ANAIS EDUCATION S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Strada Lt. Nicolae Pascu, nr.1A, Camera 1, bl.8, sc.B, et.3, ap.51., având CUI 43836469 și fiind înregistrată sub nr. J40/3751/2.03.2021, email: alina.neagu@grupdetransformare.ro, administrator Alina Neagu,
  Website: www.grupdetransformare.ro
  Pentru orice întrebări legate de politica noastră de confidențialitate in afara celor precizate pe site, ne puteți contacta la datele indicate anterior.